WEBINAR BRL100

Welke stappen moet ik nemen om te voldoen aan de eisen van BRL100? Schrijf nu in!*
*Bij aanmelding gaat u akkoord met een investering van € 764,- (excl. BTW). U hoeft zich maar voor één webinar in te schrijven.

Uw gegevens

Datum en tijd

donderdag
13
juni
08:30 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

Welke stappen moet ik nemen om te voldoen aan de eisen van BRL100?

Om aan de eisen van de BRL100 te voldoen, kunt u terecht bij Opleidingscentrum GOº. Onze adviseurs helpen u graag met advies en kunnen het hele aanvraagtraject begeleiden. Zo bent u goed voorbereid en kunt u de schouwing door een extern bedrijf met een gerust hart aanvragen.
Tijdens dit webinar komt u meer te weten over welke stappen u moet doorlopen en welke documenten u nodig heeft. Na het webinar gaat u zelf aan de slag met het invullen van deze documenten. Wanneer u de documenten heeft ingevuld stuurt u deze naar ons terug. Vervolgens maken wij een afspraak en komt één van onze adviseurs persoonlijk langs om de puntjes op de i te zetten, zodat u uw aanvraag kunt indienen. De investering voor dit traject bedraagt € 764,- (excl. btw).

Een F- gassen certificaat categorie 1 of 2 is verplicht voordat de BRL100 certificering kan worden aangevraagd. Tijdens dit webinar gaan wij in op onderstaande onderwerpen en bereiden u wij u zo goed mogelijk voor op de aanvraag en shouwing.
•             Wet- en regelgeving BRL 100 -2.0
•             Opzetten benodigde handboek 
•             Opzetten benodigde werkinstructies 
•             Opzetten gebruikershandleiding 
•             Benodigde gereedschapslijst 
•             Koudemiddelbalans 

Presentatie door
Roelof Robbertsen en Jan Kraak

Duur
Het webinar duurt ongeveer 30 a 45 minuten.

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Gebruik hiervoor de Chrome applicatie.

Deel dit webinar