WEBINAR BRL100

Welke stappen moet ik nemen om te voldoen aan de eisen van BRL100? Schrijf nu in!*
*Bij aanmelding gaat u akkoord met een investering van € 764,- (excl. BTW). U hoeft zich maar voor één webinar in te schrijven.

Uw gegevens

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Welke stappen moet ik nemen om te voldoen aan de eisen van BRL100?

Om aan de eisen van de BRL100 te voldoen, kunt u terecht bij Opleidingscentrum GOº. Onze adviseurs helpen u graag met advies en kunnen het hele aanvraagtraject begeleiden. Zo bent u goed voorbereid en kunt u de schouwing door een extern bedrijf met een gerust hart aanvragen.
Tijdens dit webinar komt u meer te weten over welke stappen u moet doorlopen en welke documenten u nodig heeft. Na het webinar gaat u zelf aan de slag met het invullen van deze documenten. Wanneer u de documenten heeft ingevuld stuurt u deze naar ons terug. Vervolgens maken wij een afspraak en komt één van onze adviseurs persoonlijk langs om de puntjes op de i te zetten, zodat u uw aanvraag kunt indienen. De investering voor dit traject bedraagt € 764,- (excl. btw).

Een F- gassen certificaat categorie 1 of 2 is verplicht voordat de BRL100 certificering kan worden aangevraagd. Tijdens dit webinar gaan wij in op onderstaande onderwerpen en bereiden u wij u zo goed mogelijk voor op de aanvraag en shouwing.
•             Wet- en regelgeving BRL 100 -2.0
•             Opzetten benodigde handboek 
•             Opzetten benodigde werkinstructies 
•             Opzetten gebruikershandleiding 
•             Benodigde gereedschapslijst 
•             Koudemiddelbalans 

Presentatie door
Roelof Robbertsen en Jan Kraak

Duur
Het webinar duurt ongeveer 30 a 45 minuten.

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Gebruik hiervoor de Chrome applicatie.

Deel dit webinar